Zondag: Concert Frank Nicolas! (filmpje)

Wij zagen op de Facebookpagina Wormerveer dat Frank Nicolas aankomende zondag (gratis!) optreedt in het Wilhelminapark, we roken onze kans, en… we grepen hem!

Heel misschien kent niet iedereen Frank. Wij kennen hem wel!

Alweer vijf jaar geleden boekten we Frank voor een privéfeestje (alleen voor vrouwen), waar de aanwezigen probeerden hem – op zijn minst – te laten blozen.

Wat hij precies allemaal naar zijn hoofd geslingerd kreeg weten wij niet meer, maar het had iets te maken met een broek die uit moest. Dat gebeurt soms als vrouwen in de meerderheid zijn.

Wat minder vaak gebeurt is dat de solo-man de boel omdraait. Dat deed Frank. Hij begon te zingen over zaken die de dames vanaf de hals naar boven rood uit deed slaan, en met de hand voor de mond ‘Oohhh’ liet roepen.

Inmiddels is Frank getemd en nog vader ook, maar wij houden een zwak voor de viespeuk hem. Vandaar dat we hem belden om te vertellen dat we wel een stukje gratis reclame wilden maken, mits hij bereid was om naar het park te komen voor een privéconcert. Dat vond hij niet nodig, want hij had net paginagroot in het NHD gestaan en ook nog op Facebookpagina Wormerveer, maar omdat we zo aandrongen kwam hij toch:

Keurige resultaat, nietwaar? We moeten nog wel vermelden dat hij zijn gitaar vergeten was, en ter plekke een exemplaar kon lenen dat nog nooit bespeeld was…

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *