ZVC’22 verliest 1e wedstrijd, OFC wacht nog op overwinning

Wisselende resultanten Zaanse ploegen het afgelopen weekend. De nieuwe fusieploeg ZVC’22 (Zaanlandia en FC Zaandam) verloor in eerste officiële (beker)wedstrijd. 

OFC (zon) wacht na drie wedstrijden nog steeds op de eerste zege in de landelijke 2e Divisie. Bij Rijnsburgse Boys werd zaterdag niet gewonnen. Na de 3-0 nederlaag is de ploeg terug te vinden op de 17e plek. As woensdagavond komt nummer 9 Kozakken Boys op bezoek, dat 4 punten behaalde uit de eerste drie wedstrijden  

In de eerste speelronde van de poulefase in de Districtsbeker werden er door Zaanse ploegen wisselende resultaten behaald, waarbij de nieuwe fusieclub ZVC’22 in haar eerste officiële wedstrijd met 1-4 verloor van De Rijp.  

Van de hoogst spelende ploegen Fortuna W., Assendelft, KFC en Saenden wist alleen de eerste ploeg een overwinning te behalen. De ploeg van René van Elsland boekte een 1-4 overwinning op de zaterdagploeg van AFC. 

Verder maakte vooral Zaandijk en WSV’30 (zon) indruk met ruime overwinningen op respectievelijk Woudia (8-2) en Fortuna W. (zat) (6-0). Komende 2 weekenden zijn de overige speelronden in de districtsbeker voordat de competitie in het weekend van 24/25 september begint    

Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijden op zaterdag
Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijden op zondag
 

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *