In de 2e speelronde na de winterstop wist geen enkel team zaterdagmiddag een goed resultaat te behalen. Met name voor ZVC’22 en RCZ (zat) wordt het steeds lastiger om het seizoen nog tot een goed einde te brengen.

Voor 2e divisieploeg OFC wordt degradatie een zeer aannemelijk scenario.

2e Divisie

Hekkensluiter OFC (zon) wist ook gisteren geen punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Tegen nummer 4 Rijnsburgse Boys werd het uiteindelijk 2-3. De achterstand op de concurrenten, die ook verloren, blijft 7 en 10 punten.     

3e klasse zaterdag

ZVC’22 speelde weer tegen een directe concurrent en ook dit weekend werd er verloren. Beverwijk was met 2-4 te sterk. Gezien de stand en vorm lijkt directe degradatie bijna onafwendbaar voor de fusieclub. OFC (zat) wist de overwinning van vorige week geen goed vervolg te geven. Tegen Volewijckers werd met 0-3 verloren.  

4e klasse zaterdag

Na de nederlaag vorige week in de derby tegen Blauw Wit W, liep ZCFC tegen nummer 2 DZS weer tegen een nederlaag op. In Neck werd met 3-1 verloren. Ook Blauw Wit W verloor, op het eigen complex werd het 2-4 voor SVW’27. Sp.Krommenie (zat) hield lang stand tegen het nog foutloze Foresters, maar ging uiteindelijk met een 4-0 nederlaag huiswaarts. Het puntloze RCZ (zat) verloor met 0-2 van St.Adelbert en ook voor de Racers begint het er steeds minder rooskleurig uit te zien. 

Klik hier voor alle standen in de competities 

Zaterdag 28 januari

OFC – Rijnsburgse Boys 2-3
ZVC’22 – Beverwijk 2-4
OFC (zat) – Volewijckers 0-3
Blauw Wit W – SVW’27 2-4
DZS – ZCFC 3-1
Foresters – Sp.Krommenie (zat) 4-0
RCZ (zat) – St.Adelbert 0-2

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: archieffoto van ZCFC-bal (De Orkaan)