De verzamelbanden Donald Duck zijn uit, het huis heeft een make-over gehad, alle leuke series zijn gebingewatcht, de kledingkast is opgeruimd en de digitale borrels komen je neus uit. 

Het is daarom tijd voor een nieuwe uitdaging: De 1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge van De Orkaan! 

Orkaankrachten en lockdowndeskundigen Bas en Eelco begonnen direct na de persco aan een 1000-stukkige puzzel en zij sporen anderen aan hetzelfde te doen en… ja hoor! Orkaanredacteur Merel Kan besloot niet achter te kunnen blijven. Ze koos voor een Disney-puzzel en dat klinkt makkelijker dan het is:

‘Mickey Mouse zit er meerdere keren in, en dan heb je ook nog Minnie Mouse die dezelfde oren heeft…’

Op de foto wordt duidelijk dat Merel het werk alras gedelegeerd heeft aan anderen binnen haar gezin. Jammer, want dat zou betekenen dat ze haar dosis dopmine mist.

Slim!

Omdat Orkaanredacteur Piet Bakker muurvast kwam te zitten heeft hij besloten de puzzel om te draaien om het probleem vanuit een andere hoe te lijf te gaan. #omdenken

Doe mee! 

Wil jij ook meer dopamine? Maak dan een eigen puzzel en stuur een foto van het resultaat of van de weg ernaartoe! Het liefst dagen we je uit om een 1000-stukjes puzzel op te lossen, maar elke puzzel telt! Mail naar: info@deorkaan.nl ovv ‘1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge’.