24-25 juni: Coenbrug ’s nachts afgesloten

In de nacht van 24 op 25 juni worden afritten van de Provincialeweg naar de A8 in Koog a/d Zaan tussen 23.00 en 2.00 uur afgesloten wegens werkzaamheden aan de Coenbrug.

Verkeer wordt omgeleid via de Guisweg, Leeghwaterweg en Vincent van Goghweg. Het betekent een paar minuten extra rijtijd.

Het gaat volgens Rijkswaterstaat om reguliere onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden aan brugmeubilair (cameramasten, landverkeersseinen, afsluitboomkasten etc.) en inspecties aan brugval en brugmeubilair.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de verkeersluwe nachtelijke uren om de hinder voor het verkeer zo veel als mogelijk te beperken. Het verkeer wordt via borden omgeleid.

In de nacht van maandag 24 juni op dinsdag 25 juni:

  • Tussen 23:00 uur en 02:00 uur wordt de A8 afrit 2 Zaanstad-Koog, komend vanuit Amsterdam, afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A8 afrit 3 Zaanstad-Westerkoog / Guisweg, de extra reistijd bedraagt 2 minuten.
  • Tussen 23:00 uur en 02:00 uur wordt de A8 toerit 2 Zaanstad-Koog, richting Amsterdam, afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de S153 -> A7 toerit 2 Zaandijk (Leeghwaterweg en Vincent van Goghweg).

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *