50woordenfilmpje: Helikopter boven de Zaan

Helikopter boven de Zaan

Er hangt een helikopter boven ons terras! Wie weet waarom ie rondvliegt? #spannend Ik zie niets op P2000? Weet iemand wat er aan de hand is? Waar was de overval? Wie zoeken ze? Wat hebben ze gedaan? Zaten ze op scooters? Heb ik iets gemist? #sensatie Op zoek naar feestjes?

50woordenfoto filmpje

Soms zegt een foto/filmpje meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s of filmpjes van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Deze film is van Ruben van Duuren.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

50woordenfoto
Deel dit artikel:

5 reacties op 50woordenfilmpje: Helikopter boven de Zaan

 1. Petra Lodewijk schreef:

  Ze vlogen ook heel laag over de Panneroodflat ( ik woon op 13 hoog en kon ze bijna aanraken). Later kwam ook een politiemotor door de straat. Op Twitter zeggen ze ook niet veel, ja dat het een oefening kan zijn of iets waar hun veiligheid worden gewaarborgd moet worden, weet ik veel.

 2. Mieneke Kolen schreef:

  Toen wij in de Westzijde woonden en de helicopter zagen, ging de scanner aan. Dan wist je wat of wie ze zochten. Bij ontsnapte boeven hielden wij elkaar op de hoogte en de winkel dicht. En dat gebeurde best vaak.

 3. Gre Luttik schreef:

  Misschien piloot die zijn vlieguurtjes moest maken? Agenten in auto’s halen ook wel eens toeren uit. Zo werd ik vanmorgen, netjes vijftig rijdend in Westerwatering, op de andere baan ingehaald. En er zit een hele aardige vluchtstrook met gras tussen. Nee hoor, geen blauw licht geen sirene geen haast geen P 2000. Lekker crossuuuuh. Dat doen helicopters ook wel eens. Zelfs boven Westzaan.

 4. Jaap Meeuwsen schreef:

  Google P2000 Zaanstad en er komt een heel lijstje tevoorschijn waarvan de meeste links eigenlijk zo’n beetje hetzelfde weergeven Erik.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.