50woordenfoto: fiestpad… 

Fiestpad…

Als u met uw fiest hier aan komt fiesten kunt u niet over het fiestpad maar moet u omfiesten. Waarschijnlijk over een ander fiestspad ergens in de buurt, of keren op het fiestpad waar nu op rijdt en dan via het fiestpad langs de Hermitage en het Rustenburg weer helemaal terugfiesten naar het fiestpad langs de Provincialeweg.

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Valentijn Sessink maakte de foto.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • jan lapere

  omfiesten –> omfietsen

 • René Maas

  Als ergens een foutje in zit valt het pas op! De strekking van het bord is duidelijk.

 • Jan van Zaane

  ik zie het foutje op het gele bord denk ik: de F moet een V zijn.

 • Kick van der Horst

  dysleksie duslektie dislexie disluktnie….verdrrr…

  rijwielpad dicht!

 • Frits Krom

  Brengt me ons (binnen ons gezin) zgn. “Gregoriaans praten” van pakweg ’n halve eeuw terug in gedachten. Als een soortement van tegenhanger van het algemeen bekende Gregoriaanse zingen. Toen was er een radiofeuilleton over ene Paulus de Boskabouter, verteld door Jan van Oord (die zich voor de gelegenheid Jean Du Lieu noemen liet) en die kabouter had onder de bosbewoners vele vrienden, onder meer de uitermate slaperige das Gregorius. Van de slaperigheid verhaspelde hij op een speciale wijze de taal, wat aan de ander kant van de Noordzee “spoonerism” heet. Handleiding: pofknookloeder = knoflookpoeder. De medeklinkers vóór de klinkers verwisselen van plaats danwel schuiven iets door. Kan hilarische, maar ook gênante ogenblikken opleveren. Pas bijvoorbeeld op met tinnen lepeltjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *