50woordenfoto: fluitketel…

Fluitketel…

Iets te vroeg voor mijn afspraak in het Zaans-Medisch-Centrum ging ik buiten zitten wachten. Ik zat net toen mijn oog op dit eenzame fluitketeltje viel. Gelijk had ik vragen!

Wie gebruikt er tegenwoordig nou nog een fluitketel en wat doet dat ding hier voor het ziekenhuis. Iemand een idee?

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

De foto werd gemaakt door Age de Jong bij het ZMC.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Anne Thijssen

    Ook ik was te vroeg voor mijn afspraak in het ZMC. En heb deze fluitketel zien staan. T was echter een waterkoker in de vorm van een fluitketel. Ik vond m wel mooi trouwens…

  • Siem van Westen

    Nou een lange periode van thuisquarantaine zijn de ogen van de eigenaar open gegaan. Met het besef dat allerlei dingen nooit het huis uitkomen heeft zij/hij het besluit genomen om ook hen het genot van een uitje te gunnen. vandaag Flip Fluitketel morgen is Merel Melkkannetje de gelukkige! Stefan Strijkplank staat jaloers in een hoek te wachten/smachten.

  • Siem van Westen

    Als je zelf (nog) niet kunt fluiten , vanwege de behaandeling bij de kaakchirurg, kun je in dit mooie weer ook een fluitketel meenemen dacht de eigenaar maar…… helaas was het snoer te kort = > (

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *