50Woordenfoto: Rot Bull…

Rot Bull

Lege blikjes Red Bull (energiedrank, voor wie het niet weet).

Op deze plek liggen er acht bij elkaar. Buiten beeld, verderop op het parkeerterrein bij het Zaanlands Lyceum, liggen er nog meer. Er staat ook een afvalbak.

Energiedrank dus. Maar kennelijk geen puf om de blikjes op te ruimen.

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden. 

De foto gemaakt door Hans Holtmaat.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Jaap Groothoofd

  Ach ja als je ziet wat bedrijven allemaal dumpen en wat overheden allemaal toestaan aan verontreiniging dan zou ik me niet meer druk gaan maken om een beetje zwerf of huisafval

  • Ad Kruijt

   Dag Jaap, te veel ruimte in je hoofd?, passen daar nog wat blikjes bij?, hoeft het niet op straat te belanden, vriendelijke groet, en fijn nieuwjaar, Ad.

 • Jan Schoen

  Wanneer wij ons gaan spiegelen aan de vervuilende industrie en zelf geen verantwoordelijkheid nemen voor ons gedrag is het einde nabij. Als wij met onverschilligheid en bewust onbekwaam gedrag onze eigen leefomgeving vervuilen, beschouw ik dat als schandelijk wangedrag.

  • Ruud Mantel

   Inderdaad, altijd maar weer naar anderen wijzen. Verbeter de wereld begin bij jezelf. Red Bull is zwerfafval nummer 1, gelukkig komt er straks statiegeld op, dat zal schelen.

  • Karin Singeling

   Hartgrondig met je eens Jan!!!! Vervuilende blikjes vielen mij onlangs ook al op tijdens mijn dagelijkse wandelingetje. Volgende keer vuilniszak mee..

 • Dick Marinus Sr

  Kenneljk stond het blik op oneindig….

 • Els Bakker

  “Het heeft vast heel veel energie gekost om dit allemaal op te drinken en weg te gooien…..”

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *