50woordenfoto: Steentjes…

Steentjes…

Zie bij het passeren van de Burcht deze stenen op een hoop. De resten van een bak vol puin vervuilen een prachtig plein. Voor auto’s en passanten is dit ronduit een gevaarlijke situatie. Wie is hier verantwoordelijk voor?

Het is een grote steen des aanstoots. Wie kan er steentje aan bijdragen?

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

De foto werd gemaakt door Rens Kamminga.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Peter Kraaijeveld

  Is dit wellicht afkomstig uit de bouwcontainer (ook illegaal als vuilcontainer gebruikt) waarover het Noordhollands Dagblad zaterdag 8 januari al schreef?
  In het artikel staat ook de eigenaar van de bak vermeld en aan wie deze verhuurd is…

  • Rens Kamminga

   Dan lijkt het mij een kleine moeite om de kosten op de vervuiler te achterhalen. De verhuurder van de bak is bekent en dus ook de huurder. Kleine moeite voor de handhavers om nog even een rekeningetje erachter aan te sturen. Wie niet horen wil moet maar voelen zei mijn oude vader altijd.

 • Simone Ronchetti

  Klopt, ze komen uit die container. Gemeente Zaanstad heeft het zwerfafval opgeruimd, voordat de container werd verwijderd. Deze stenen hoorden daar niet bij en blijkbaar ook niet bij iets of iemand anders….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *