50Woordenfotogedicht XL: Bloesemverdriet

Bloesemverdriet

Ik weet niet of je het ziet
Maar ik heb bloesem verdriet
Daar heb ik zo mijn best op gedaan
Nu is bijna al mijn pracht vergaan

Het is begonnen met de knoppen
Daarna kwamen de bloemen op de proppen
Weken hebben jullie ervan genoten
Maar het was van te voren besloten

Ik moest ze laten gaan

Rens Kamminga stuurde deze foto en hij maakte ook dit meer dan 50-woordengedicht

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden. Het gaat hier om een gedicht XL omdat Rens er 88 woorden van maakte.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.


Advertentie

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Rens Kamminga

    De toegevoegde redactionele tekst klopt niet meer, twee gedichten geleden nog wel, dat waren 88 woorden. Gister en vandaag heb ik het aantal al drastisch ingeperkt en zal proberen voortaan mij aan de voorgeschreven aantallen te houden, zal ik binnen de lijntjes kleuren en mij volledig kwijten aan deze schone taak. Vijftig (50) is vijftig, en nu geen woord er meer over. 🤪

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *