Zoals gisteren gemeld, kochten we van het geld dat lezers doneerden een apparaat waarmee we de telefoon enigszins stil kunnen houden, zelfs op de fiets. 

Nu oefenen we ons suf om het ding onder controle te krijgen en dat doen we ook op de fiets. Om het nuttige met het aangename te verenigen bedachten we dat jij – ja, jij! – verzoekjes voor fietstochtjes in kan leveren gedurende de vakantie (niet te verwarren met vacantie met een -c-). Na het (best lange) filmpje waarin we over een stukje Zaanse Schans langs de Leeghwaterweg fietsen doen we een oproep. Oh, en dat we op 3.57 minuten bijna wat toeristen van hun sokken rijden is puur toeval… Het was een mooie gelegenheid om onze fietsbel te testen.

Oproep

Waar moeten we langs met de fiets om met ons vernuftige, van lezersgeld gekochte, apparaatje de route vast te leggen? Wat zou je willen zien? We staan open voor alles binnen de Zaanstreek. Mochten er zeer Zaanse zaken te befietsen zijn buiten de Zaanstreek, dan staan we daar ook voor open. Mail je suggestie naar info@deorkaan.nl, met daarbij de reden waarom juist deze route de bom is. We gaan ons best doen zoveel mogelijk te befietsen.