Aart Molenaar doet #Poelenburg…

DZ-oprichter en raadslid Aart Molenaar was er vorige week niet bij tijdens het Poelenburg-debat van de gemeenteraad.

Hij heeft ook zijn positie als fractievoorzitter niet opnieuw ingenomen zoals het plan was. Juliëtte Rot blijft “voorlopig” fractievoorzitter.

Gezondheidsproblemen hielden Aart uit de raadszaal. Die problemen verhinderden echter niet dat Aart zich vanachter de computer via sociale media bemoeit met het debat.

Juliëtte Rot mag opgeroepen hebben tot het “bewaren van de rust“, aan Aart lijken deze woorden niet besteed. Hij gaat er met gestrekt been in, of een bericht nu klopt of niet.

Op zijn Facebook-pagina deelde hij het bericht over de vrouw van een dominee die overvallen zou zijn in Zaandam. Het was fake. Het betrof een filmpje uit 2015 uit Haarlem. En het ging niet over een dominee maar over een coffeeshophouder.

aart-dominee

Ook deelde hij hoe een politieauto in Zaandam “in de fik wordt gestoken“. Het filmpje was op 7 augustus 2015 (!) in  Houten gemaakt. En dus gedeeld door de voormalige DZ-fractieleider als een bewijs dat het in Poelenburg geheel niet pluis is.

aart-houten

Beide filmpjes komen van de beruchte clickbait/hoax-site NOT100.nl. De site bevat filmpjes met nep-berichten over recente gebeurtenissen om mensen naar de site te trekken, de reclame wordt vervolgens door de makers opgestreken.

Merkwaardig genoeg wordt Aart onder de filmpjes gewezen op het feit dat het nep is (De Orkaan heeft hem ook daarover een vraag gesteld) maar Aart laat de filmpjes staan, reageert niet op de reacties en houdt tegen De Orkaan vol dat de auto wel degelijk recent in Zaandam in brand is gestoken.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • L. Smit

  Wat maar weer bewijst dat de heer Molenaar gezondheidsproblemen heeft. Ik wens hem veel sterkte en vooral beterschap toe.

 • Barend

  Zoals die 2 opgestapte PvdA’ers in Kapelle verklaarden: “Het zelfkritisch vermogen is ver te zoeken..’. Helaas geldt dat niet alleen voor één “Aart”, of voor de PvdA. Maar voor velen van ons. Ook ik moet soms een hand in eigen boezem steken, en ik vind dat ook de redactie van de Orkaan er goed aan zou doen om dat eens te doen. Vandaag is het Prinsjesdag(sorry; ik heb er nooit wat mee gehad), en nu weet een onderzoeksburo te melden dat velen in dit land zich méér zorgen maakt dan voorheen en om meerdere gebieden in de samenleving. Ja, nogal wiedus jongens en meisjes.

  • Barend

   Ik zie dat er 5 reacties op dit artikel zijn, echter zie ik maar 3 reacties zodra ik get artikel uitklap. Ook na tig x verversen. Hans Kuypers zijn reactie staat er niet bij. ????

   • De Orkaan

    Scherp opgelet. Eén van de reacties was van iemand die een fake-email-adres had opgegeven. Dat is niet toegestaan maar dat moeten we handmatig checken (door iemand een mail te sturen). Toen die mail terugkwam omdat het adres niet bestond hebben we de reactie weggehaald. Hans had inmiddels op het bericht gereageerd, maar omdat de oorspronkelijke reactie was verdwenen zijn die reacties ook niet meer zichtbaar (maar ze bestaan nog wel, dus WordPress telt ze wel mee). WordPress eist kennelijk dat je die handmatig verwijderd, dat hebben we nu gedaan.

 • Ron Teunis

  Een park redden is wat anders dan een gemeente besturen. Het wordt tijd dat het omstreden raadslid Aart M. met emiraat gaat. Beter voor zijn gezondheid en vooral voor de gezondheid van zn omgeving.

 • Anette de vries

  Ken a. M. Al wat langer, niet te vertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *