Afsluitingen A8 4-6 november

Door werkzaamheden aan de A8 is in de weg tussen 4 en 6 november ’s nachts afgesloten.

In de nacht van 4 op 5 november is de A8 richting Alkmaar afgesloten tussen knooppunt Zaandam en de N246. In de nacht van 5 op 6 november is dit wegdeel afgesloten in de richting van Amsterdam.

Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

De afsluiting en omleidingsroute richting Alkmaar duurt van woensdag 4 november 21.00 uur tot donderdag 5 november 05.00 uur. Verkeer vanuit Amsterdam met bestemming Koog aan de Zaan en Zaandijk wordt omgeleid via de A7 – N515

Van donderdag 5 november 21.00 uur tot vrijdag 6 november 05.00 uur is de A8 richting Amsterdam afgesloten tussen de N246 en knooppunt Zaandam. Ook de toeritten op dit traject gaan dicht. Verkeer vanuit Koog aan de Zaan, Zaandijk en Zaandam met bestemming Amsterdam wordt ter plaatse omgeleid via de N515 – A7 en via de S150 – A8

Afgelopen zomer is de A8 richting Amsterdam voorzien van nieuw en stiller asfalt tussen de N246 en knooppunt Zaandam. Deze nieuwe afsluiting heeft te maken met restwerkzaamheden van dit groot onderhoud door Boskalis.

De foto boven werd gemaakt door Wim de Jong ter hoogte van de Middel in Westzaan in juli tijdens de asfalteringswerkzaamheden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *