Als de kat van huis is… Jan van Rosmalen is Burgemeester voor een Week! 🎥

Misschien heb je er nog niets van gemerkt, maar vanaf vandaag is de stad stuurloos. Burgemeester Jan Hamming is de komende maanden aan het ‘herbronnen’. Dat is een ander woord voor opladen. Officieel hebben we wel een locoburgemeester, maar dat is Harrie van der Laan. 

Wij besloten ervoor te zorgen dat de burgervaderstoel niet leeg zou blijven. Tien weken lang vragen we een Zaankanter plaats te nemen. We leggen hen vragen voor over de gemeente die zij in alle wijsheid zullen behandelen. 

Vandaag introduceren we burgemeester-voor-een-week Jan van Rosmalen. Jan is een betrokken inwoner van Krommenie.

Volgende week is Patricia Viereck aan het woord, zij is zeer actief en betrokken bij de herdenking van KetiKoti en meer.

Een bijdrage van Kees Malingré (idee en uitvoering) onder redactie van De Orkaan

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Jan de Vries

    Het bos idee vind ik geweldig en kan in Assendelft op de gronden die in het bezit zijn van het RAUM (Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer) zo aangeplant worden. Ooit was het daar de bedoeling dat er een stadspark met van alles er op en er aan gerealiseerd zou worden. Helaas heeft een toenmalige CDA staatssecretaris waarvan ik zijn naam uit mijn systeem heb gewist dat onmogelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *