Auto over de kop bij aanrijding Koog aan de Zaan

Maandagavond – 29 mei – heeft er even na 19.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Guisweg in Koog aan de Zaan. Wonder boven wonder raakte er bij de aanrijding niemand gewond.

De aanrijding gebeurde op de Guisweg ter hoogte van de afrit A8 bij het politiebureau. De Kia reed van de afrit A8 naar de Guisweg en de Tesla reed op dat moment al op de Guisweg vanuit Koog aan de Zaan. 

Ondanks de haaientanden heeft de bestuurder van de Kia geen voorrang verleend. Mogelijk heeft de laaghangende zon hier een rol bij gespeeld. Het resultaat is een flinke klap, waarbij de Kia over de kop is gegaan en in de middenberm op zijn zijkant tot stilstand is gekomen.

De betrokken personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hadden alleen geen verwondingen. Een kindje dat in één van de auto’s zat, kreeg van een politieagent een troostbeer.

Beide auto’s zijn weggehaald door bergingsbedrijf Van der Eng. Tijdens de afhandeling van de schade was de Guisweg tussen de op- en afrit A8, in de richting naar het politiebureau, afgesloten voor verkeer. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *