Bericht 1:1 Daniel Harmzen hoofdtrainer GG/IJskoud de Beste

Heel veel doen we niet aan sport, en nu er niet meer heel veel gesport wordt, en de Topsporthal zelfs is ingericht als huisartsenpost, ligt het helemaal op z’n gat.

Toen Dennis Dallinga ons dus tipte dat het bestuur van Groen-Geel zojuist een bericht heeft geplaatst over een nieuwe hoofdtrainer, twijfelden we geen moment: d’r op! En wel 1:1!

Bericht 1:1

Terwijl de wereld op slot zit en de sport stil ligt, is GG er met geduld en vertrouwen in geslaagd om de trainersstaf voor volgend seizoen rond te krijgen. Met trots presenteert GG/IJskoud de Beste als nieuwe hoofdtrainer Daniel Harmzen.

De 34 jarige inwoner uit Sassenheim was snel enthousiast om met GG in gesprek te gaan: ‘In 2016 had ik het genoegen om de finale van de junioren van GG in Ziggo te zien voordat ik zelf moest aantreden. Bijgebleven is het volwassen niveau wat ze toen in de junioren haalden. Afgelopen jaren is deze groep en de club opgeklommen naar de korfballeague. Het is nu aan mij, tezamen met de overige stafleden,  deze jonge talentvolle groep weer een stapje verder te brengen. Ik voel me vereerd, kijk er naar uit met deze groep & staf aan de slag te gaan en om de vereniging GG te leren kennen’. Daniel is natuurlijk vooral bekend als de verbindende speler die met TOP/SolarCompleet vele successen behaalde. Aan hem nu alle gelegenheid om deze ervaring over te gaan brengen op het ambitieuze team van GG. De performance trainingen zullen onder de hoede van Thijs Muller blijven, die ook als assistent van Daniel zal fungeren.

Het bericht gaat nog verder, maar het is leuk om verder te lezen op de website van Groen Geel

De foto boven is gemaakt door Edwin Kleiss na de stunt tegen KZ.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *