Bijenbakken-soap… De finale! (filmpje)

Jij – ja jij! – wist het misschien niet, maar je had het nog tegoed van ons. De bijenbakken in Krommenie… een bijzondere soap met een vrolijk eind.

Eigenlijk raden we je aan direct naar het filmpje te kijken, maar voor wie de voorgeschiedenis niet kent, vatten we het nog even kort samen.

Ondernemer/ DOKA-lid Josefien Gigengack van Loppis in Krommenie trok een jaar geleden de stoute schoenen aan. Ze mailde bijenvriend wethouder Gerard Slegers, om te vragen of er ruimte was voor bloemen waar bijen blij van worden. Lang verhaal kort: dat zou gaan lukken, toen weer niet, of half, of niet. Nee niet. Echt niet…

En toen ineens wel! Want Hans Blijleven van City Flowers besloot gewoon te leveren. Helemaal gratis. Wethouder Slegers vond dit zo’n fijn gebaar dat hij besloot de verzorging op zich te nemen… Nu dan het filmpje.

Wij raden je aan zelf te gaan kijken naar de bloemenpracht/ Aankomende donderdag, eind van de middag is er een Koekebakker-Parade-Podium-evenement dat de moeite waard is. Misschien dan?

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *