Blije Pannekoek de Appel in ’t Twiske open!

Arno Bruinsma en zijn team openden vrijdag in Het Twiske, op het terrein waar voorheen De Blauwe Poort zat, de deuren van Pannenkoek De Appel.

Na ze een dagje de tijd te hebben gegeven om in te werken, vonden we het tijd voor een grondige check.

We proefden een willig wit wijntje, met daarnaast een blijde bietenbitterbal, maar het vrolijkst werden we van de serveersters m/v die – zelfs voordat we met onze Orkaan-perskaart zwaaiden – reuzevriendelijk, alert, snel, voorkomend en gastvrij waren.

In het (strandachtige)paviljoen was ruimte voor kinderen, honden, romantische koppels, wandelaars, vrienden, vriendinnen, eenlingen en er rende iemand met een Zorro-masker rond, maar die bewoog te snel om te filmen. De tekst gaat na het filmpje verder:

Arno is, samen met Jeroen en Hafsa, ook eigenaar van Paviljoen ’t Twiske dus hij kent het gebied, de tak van sport en het klappen van de zweep. De eerste maand zijn ze open van 10:00 uur tot 19:00 uur en als de maanden warmer worden, gaan ze dat weer eens bekijken.

De Noorderlaaik 1, 1511 BX Oostzaan

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Gerda Schouten

  Gefeliciteerd Arno,Jeroen,en Hafsa…het zal wel goed komen,ze hebben altijd goede spullen, Een TOP team…knuffels Gerda.

 • Ruud Nederlof

  Hartstikke leuk initiatief, ik kom snel ff lekker eten met mijn kleinkinderen. Ik wens jullie heel veel succes

 • Carolien

  Wat een gezellige plek om je lekker te laten verwennen. Mijn zus en ik en onze hondjes hebben er gelijk de eerste dag een heerlijke pannenkoek gegeten. Wat een verschil van kwaliteit met “andere pannenkoek restaurants” . Verse spullen en niet vet. Echt een aanrader. Volgende keer nemen we appelgebak. Die zag er ook zooo lekker uit!
  Wij wensen jullie ontzettend goede zaken en heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.
  Hennie en carolien
  Hondjes yepa en rosey

 • Yvonne Veerman

  Ben vandaag heerlijk verwend in het pannenkoekenhuis de appel in het Twiske. Het was een heerlijke pannenkoek met spek en een zalige groene smoothie. Ik heb er van genoten hondjes mee eerst een fijne wandeling en daarna naar het pannenkoeken huis de appel. Een goede combinatie voor een gezellige lunch in een mooi natuurgebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *