Buitenring A10 dicht in augustus

De buitenring van de A10 Noord – richting Zaanstad en Coentunnel – wordt afgesloten van 31 juli tot 10 augustus vanwege werkzaamheden.

De weg tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Coenplein is geheel afgesloten, net als alle tussenliggende op- en afritten.

Het verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en moet rekening houden met extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan één uur aldus Rijkswaterstaat. De A10 Noord binnenring richting Utrecht en Amersfoort blijft wel open.

Eerder heeft Boskalis al nieuw asfalt aangelegd op de binnenring van de A10 Noord. Deze zomer volgt het groot onderhoud aan de buitenring, richting Zaanstad en Coentunnel. Boskalis vernieuwt het asfalt en vervangt voegen bij bruggen en viaducten. De werkzaamheden gaan zeven dagen per week dag en nacht door.

Van vrijdag 31 juli 21.00 uur tot maandag 10 augustus 05.00 uur is de buitenring volledig afgesloten. Ook alle tussenliggende aansluitingen (S114, S115, S116, S117 en afrit S118) op de buitenring zijn afgesloten.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en de A10 Noord binnenring (richting Utrecht/Amersfoort).

Ook in de dagen voorafgaand aan de volledige afsluiting kan er hinder zijn door voorbereidende werkzaamheden. Het gaat dan om het afsluiten van rijstroken en mogelijk op- en afritten.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis voor te bereiden op www.rws.nl/werkzaamheden.

Onder: kaartje werkzaamheden, foto boven (Rijkswaterstaat) van de eerdere werkzaamheden aan de binnenring.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *