De mooiste rotonde van de Zaanstreek #2 Stormhoek Zaandam (filmpje)

Op het groenbeleid van Zaanstad is best wat kritiek. Mondige burgers kijken en denken mee, en de mengingen en oordelen zijn niet van de lucht. 

We participeren ons een slag in de rondte en daarbij is het fijn om oog te hebben voor het positieve.

Ons viel op dat er op sommige rotondes in de Zaanstreek prachtige planten zorgen voor de komst van insecten. Bijen, wespen, vlinders… Dit verdient een dikke vette veer! 

En het inspireerde tot een zoektocht, noem het een queeste zo je wilt, naar de allermooiste rotonde van de Zaanstreek. We startten daar vorige week mee en kregen deze week hulp van Judth Friso. Zij mailde:

Hallo Orkaan!

Helaas, de foto’s meesturen lukt niet, maar op de rotonde(s) tussen MCDonald’s en Hornbach staat alles prachtig in bloei en ook de veldjes bij snackbar De Haven zijn ieder jaar weer een bloeiend feest! Heel fijn 😍

Groetjes Judith 

Die rotonde is eigenlijk een 8’tje, maar dat mag de pret niet drukken. En dat we geen foto van Judith kregen was niet erg. We namen er graag zelf een kijkje!

Na het filmpje tikken we verder: 

Oproep

Als jij een mooie rotonde kent in de Zaanstreek (Zaanstad, Wormerland en Oostzaan), dan horen we het graag! We maken er dan een filmpje van, maar als je zelf wil filmen of fotograferen dan is dat natuurlijk ook welkom! Mail naar: info@deorkaan.nl

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *