De Orkaan op ‘1’ in 1 minuut! (handig filmpje!)

Ruim 60 procent van de lezers van De Orkaan bezoekt de site via de mobiele telefoon. Soms via een link in Twitter, Facebook of mail. Of via de mobiele browser en dan adres intikken of via de favorieten.

Dat kan sneller! 

Hoe? Gewoon via een icoon op het beginscherm van je mobiele telefoon. We leggen het uit in een filmpje van een minuut:

Als je in de mobiele browser op de voorpagina van De Orkaan bent, staat bij de iPhone onderin je scherm o.a. het ‘deelteken’ (vierkant met pijltje naar boven). Klik daarop:

Een van de opties is ‘Zet op beginscherm’. Klik daarop, je kan dan de naam aanpassen (inkorten tot De Orkaan is handig).

Vervolgens kan je het icoon naar het eerste scherm (bij de echt super belangrijke apps) slepen.

Bij Android-telefoons werkt het ongeveer hetzelfde.

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Mark Veneman

    De beschreven methode werkt alleen op iPhones, bij Android telefeoons (Samsung en vele andere merken, geen Apple) werkt dat anders: sart de browser, klik op de 3 puntjes boven elkaar in de rechter bovenhoek en kies “toevoegen aan startscherm”, bevestig en je bent (bijna) klaar. Het Orkaan-icoon verschint bij de snelkoppelingen Sleep dit icoon naar het startscherm (1 scherm naar links) en je bent helemaal klaar. ’t Is maar dat je het weet!

    • Mark Veneman

      Sorry, ik was vergeten om te melden dat je nadat je de browser hebt gestart eerst de site van De Orkaan moet openen, daarna kun je verder gaan met het toevoegen van De Orkaan op je startscherm. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *