Nee, wat jammer! Maar het zat eraan te komen. Er was geen nieuwe aanwas van vrijwilligers en de papierbus werd ook nog eens vernield: 

‘De vrijwilligers van de oud papierploeg van WSV’30 zullen met ingang van 1 augustus a.s. hun wekelijkse inzameling van het oude papier en karton noodgedwongen moeten staken.

Met ingang van 1 augustus a.s. zal er dus geen oud papier meer worden opgehaald in Wormer en Jisp.’ 

In twaalf jaar tijd werd de ploeg een vast gegeven. Zij verzamelden zo’n 3,5 miljoen kilogram oud papier en karton en werden daarmee een van de grootste sponsors van WSV’30: 

‘Het is te begrijpen, dat niet alleen voor WSV’30 maar ook voor sommige inwoners van Wormer en Jisp, het wegvallen van deze ploeg een groot gemis wordt maar helaas is er geen andere mogelijkheid.’ 

Er blijft nog één container op het WSV-terrein staan (op de maandag- en dinsdagochtend en op trainingsavonden kan je daar terecht met je papier en karton). 

Of op de dagen/ uren wanneer er getraind wordt. Veelal in de avonduren: 

‘Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het papier ook kwijt te kunnen bij de Sporthal waar de volleybalvereniging VCC’92 nog iedere zaterdag inzamelt tussen 11.00-12.00 uur. Of deponeren de papierbakken die de gemeente Wormerland in diverse buurten heeft geplaatst.’ 

Het is jammer dat de ploeg stopt, maar het is geweldig wat ze al die jaren hebben gepresteerd. Voor de club, de dorpen en ook voor het milieu.

Op de foto boven staan Jan Klos, Co Koelemeijer en Gerard van Kleef.