De trap komt terug!

spooroverbouwng okt 2018 winkels

Tussen half januari 2019 en half mei 2019 wordt het verbindingsdek tussen het Stadhuisplein en de spooroverbouwing geplaatst.

De ‘tijdelijke’ trap bij de Korte Hogendijk verdwijnt, maar er komt een (nieuwe) tijdelijke trap terug, “waarschijnlijk begin mei 2019.” Aanvankelijk zou het tot november duren voordat er weer een trap zou komen.

Half januari komt er ook een permanente lift aan de Houtveldweg. Tijdens de werkzaamheden zijn de trap en roltrap beperkt toegankelijk.

Het snelfietspad onder het station en de Houtveldtunnel blijven toegankelijk. Kiss & ride aan de Korte Hogendijk is niet mogelijk tijdens de werkzaamheden.

Na de werkzaamheden moet de stationshal een facelift hebben gehad, terwijl er ook nieuwe winkels en horeca komen. In de nieuwe fietsenstalling aan de Houtveldweg is plek voor 1400 fietsen. Het werk duurt naar verwachting tot eind 2019.

Meer informatie is hier te vinden.

1 Reactie op De trap komt terug!

  1. Bep Hogendorp says:

    Jeetje wat duurt dit toch een eeuwigheid. Ik loop dus nog minimaal een jaar om als ik het zo begrijp. Grt. Reischaaf bewoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>