De Zaanstreek stemt! (met filmpje De eerste keer!)

Om 7:30 gingen de stembureaus open en tot 21:00 kan daar gestemd worden. Vanaf 21:00 zijn er op de gemeentehuizen in Zaanstad, Wormer en Oostzaan bijeenkomsten waar de stemmen worden verzameld.

Op deze plek houden we de Orkaan-lezers op de hoogte van het stemmen in de Zaanstreek, en later ook van de uitslag.

Je mag overal in je eigen gemeente stemmen (neem stempas en legitimatie mee). Hier nog eens alle Zaanse stembureaus op de kaart.

In Oostzaan troffen we Brigitte Bouwmans (18!) tijdens een plechtig moment:

Hieronder wat er zoal getweet werd over het stemmen.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • joop tralala

  Gemeenteraadsverkiezingen???? Ook zo genoten van al die partijleiders die gisteravond niets wisten te vertellen over mijn gemeente en waarom ik dan toch op hun partij moest stemmen? Hoop dat de kiezer deze flauwekul heeft doorzien en haar/zijn stem uitbrengt op die partij die naar haar/zijn mening het beste voorheeft met haar/zijn gemeente.

  • Hans Kuyper

   Dan heeft u niet naar het slotdebat in de raadzaal van Zaanstad gekeken, begrijp ik. Jammer, daar werden heel wat heldere standpunten uitgewisseld (naast minder heldere) en bij tijd en wijle stevig gedebatteerd. En alles over Zaanstad en nergens anders over.

   • CePe

    En waarbij de zo bejubelde lokale partijen in niets lokaler bleken dan de partijen met een landelijke basis, integendeel zelfs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *