Digitale bijeenkomst Zaanbrug (alleen voor raadsleden)

Wij vonden deze uitnodiging in het digitale archief van Zaanstad: alles wat je wil weten over de Zaanbrug, helaas alleen voor leden van de gemeenteraden van Zaanstad en Wormerland.

Het gaat over het ontwerp van de nieuwe Zaanbrug en dat van de tijdelijke brug en over de uitvoering van het werk, en over de ‘afstemming met belanghebbenden’.

“Het projectteam Zaanbrug, bestaande uit leden van de gemeente Wormerland, de gemeente Zaanstad, de provincie Noord-Holland en aannemer Reimert, nodigen wij u graag uit om op 9 juni van 20.00-21.15 uur de online informatieavond bij te wonen over het vernieuwen van de Zaanbrug.

Wij willen deze avond aannemer Reimert aan u voorstellen en een toelichting geven op de vormgeving van de bruggen en uitvoering van het werk. Ook wordt aandacht besteed aan de contractvorm, de samenwerking, de afstemming met belanghebbenden en komt de planning van het werk aan bod.

Na afloop is er ruimschoots de tijd om via de chatfunctie binnen TEAMS vragen te stellen aan een panel van deskundigen.”

UPDATE: Volgens Zaanstad is het een bijeenkomst waarop geen nieuwe informatie wordt verstrekt. Het is strikt ter informatie van raadsleden.

Foto (De Orkaan): de plek voor de tijdelijke brug.

Hier ons dossier over de Zaanbrug.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *