Eerste wietplantage van 2016!

wietkaart 2016

Het duurde drie weken maar dan is de eerste wietplantage van 2016 dan ook een feit. De Orkaan gaat ook dit jaar weer de wietvondsten bijhouden op de Zaanse Wietkaart.

Zondagavond 24 januari ontdekte de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Abraham Kloosstraat in Zaandam. Omwonenden hadden stankoverlast gemeld. In de buurt zou het stinken naar de hennep.

De hennepgeur kwam uit een woning aan de Abraham Kloosstraat. Onderzoek leverde een in werking zijnde hennepkwekerij op, waar ongeveer 165 planten stonden, verdeeld over twee ruimtes. Ook was er sprake van diefstal van stroom.

De bewoner, een 34-jarige man en een 41-jarige vrouw uit Amsterdam, werden aangehouden. De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur (lampen, etc.) in beslag. Liander sloot de stroom af.

1 Reactie op Eerste wietplantage van 2016!

  1. […] graag doen is schrijven over wietkwekerijen. Zo kopten ze afgelopen maandag enthousiast: ‘Eerste wietplantage van 2016!‘, met als intro eronder: “Het duurde drie weken maar dan is de eerste wietplantage van […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>