Feest! Ans bestaat 30 jaar!

’30 jaar ongekende service én de leukste mode’ schrijft het team van Ans in haar nieuwsbrief. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

Vrolijk, professioneel, behulpzaam, maar nooit opdringerig (en nee, de redactie wordt niet betaald om dit te tikken).

Ans Hesse begon de zaak ooit aan de Vinkenstraat in Zaandam. Via de Rozengracht kwam ze op de Gedempte Gracht terecht, en daar kreeg Ans- in 2010 – een zusje (tekst gaat verder onder foto’s).

Uit de oude doos: Ans aan de Vinkenstraat. Daarnaast zie je garage Ata: zij hadden een verschrikkelijk grote Turkse wolfshond die je liet schrikken als je er in de avond langsliep.

Aan de Gedempte Gracht 72.

Het zusje aan de Westzijde 86

Het Zusje van Ans liep zo goed, dat er meer ruimte nodig was. Na een jaar werd het pand op de hoek van de Stationstraat/Westzijde gekocht (de Fortis bank) en daar kwam ‘de grote Ans’ bij.

Ans in september 2011.

De ruim 500m2 aan mooie mode wordt bestierd door de dochters van Ans: Petra en Colette. Het geheim van 30 jaar succes en plezier in een handel waarin grote ketens bezwijken en onlinewinkels hoogtij vieren? Colette:

‘Persoonlijke aandacht en service.’

Het kan zo simpel zijn…

De hele week wordt het jubileum gevierd met gebak, kortingen, events en de kans op mooie prijzen.

Op de foto boven staat het team van Ans, aangevuld met een vertegenwoordiger waar ze allen dol op zijn.

 

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Anneke Hulsebos

    Gefeliciteerd. Ben al 30 jaar klant. Altijd fijn om bij Ans te komen. Jammer dat ik niet op het feest kan komen maar zit heerlijk in de zon in Spanje. Veel plezier en nog veel jaren mooie mode. Groeten Anneke

  • Simone kloprogge

    Gefeliciteerd met jullie fijne winkel. Dit is een feestje waard. Met jullie service en interesse voor wat de vrouw van vandaag wil, en dat voor alle leeftijden maken jullie er een succes van. Ik hoop er nog jaren als klant binnen te stappen. Succes verder. Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *