G-Hockey bij De Kraaien

Bij hockeyclub De Kraaien is op vrijdag 30 oktober een hockey- en kookclinic voor G-sporters. Voor Zaanse kinderen met een beperking wordt er een speciale hockeytraining gegeven.

Tijdens en na de training zal Astrid van der Meer van Koken, Eten en Daten in het clubhuis samen met kinderen die niet willen of kunnen hockeyen snacks bereiden.

Bij De Kraaien wordt sinds anderhalf jaar op vrijdagmiddag getraind door kinderen met een beperking. Vivian Groen is één van de trainsters: “Het is hier elke vrijdag een feestje.”

Astrid van der Meer (bekend van Masterchef) heeft in Westzaan een restaurant voor mensen met een beperking geopend en is de 30e op het hockeyveld: “Niet iedereen wil hockeyen, maar lekker eten wil iedereen wel!”

Voor G-hockeyers is er bij de Kraaien nog plek. Vivian Groen: “We spelen met G-hockey nog geen wedstrijden op zaterdag en trainen voorlopig op vrijdagmiddag en er is nog genoeg plek. Het zou leuk zijn als er nog aantal kinderen bijkomt want bij genoeg aanmeldingen zouden we de competitie kunnen meedoen.”

Het programma start om 17.30 uur en iedereen is van welkom. Geïnteresseerd of vragen? Stuur dan een mail naar ghockey@kraaien.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *