Gevonden: Mara’s tekenmap

Midden op straat recht tegenover tankstation Avia Zanen aan De Weer in Zaandam vond Willem Croese gister Mara’s tekenmap. Op de voor- en achterkant heeft de kunstenares prachtige kleurrijke schilderingen aangebracht.

De map die gesloten was middels zwarte veters bevat ook nog eens drie mooie schilderwerken en een tekening. De naam van de maakster is Mara, maar wie zij is weet ik niet. Van wie o wie is de map?

Graag wil ik de map bij de eigenaresse brengen. Weet jij wie Mara is? Stuur een e-mail naar mara@willemcroese.nl en dan komen de kunstwerken weer bij haar terug. Zodra zij de tekenmap terug heeft laat ik het jullie weten. Alvast bedankt voor de medewerking.

De Orkaan vindt de tekeningen geweldig!

200417_02_1200_Mara_©_Willem_Croese copy

200417_01_1200_Mara_©_Willem_Croese copy

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Peter Schaap

  Volgens mij staat er Maza, met een z.
  En hoezo kunstenares?
  Kan net zo goed een kunstenaar zijn.
  Beetje vanuit jullie vooroordelen zitten te oordelen?

  • Wendy Kind

   Beetje minder fel mag ook wel, Peter. Het is een loffelijk streven om de map terug te bezorgen bij de maker/maakster (m/v). Van vooroordelen heeft De Orkaan volgens mij niet zo veel last. Maar misschien ben ik wel bevooroordeeld.

 • Willem Croese

  @Peter Schaap. Het is goed dat je begint met ‘volgens mij’. Op de map staat echter Mara en geen Maza. Ik heb de map gevonden op straat en weet het zodoende. Nu nog op zoek naar de eigenaresse. En ja, Mara is een meisjesnaam.

 • B Van Rheenen

  Het is de map van Mara, niet Maza en Mara is een meisje en zit in de klas van mijn zoon, haar moeder is doir mij via de mail geïnformeerd over deze tweet.

 • B Van Rheenen

  Superleuk, Willem en De Orkaan, dat jullie de moeite nemen om Mara te vinden.

 • Willem Croese

  Beste B van Rheenen. Mooi ik ben zeer benieuwd of de map van deze Mara is. Dank voor de medewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *