Historische kalender HGC te koop (persbericht 1:1)

Han Lieshout van het Historisch Genootschap Crommenie (HGC) mailt ons: “Beste redactie zouden jullie? We zijn als vrijwilligersclub erg geholpen als jullie dit bericht willen plaatsen. Normaliter worden de meeste kalenders op de braderie aan de man gebracht, maar dat is dit jaar een utopie. Alvast bedankt.”

Dat doen we. Niet in het minst vanwege de prachtige historische foto van de markt op de Heiligeweg. Van de 1,5 meter-samenleving had nog niemand gehoord…

Historische kalender HGC te koop

“Het Historisch Genootschap Crommenie (HGC) geeft ook dit jaar weer een kalender uit met dertien prachtige historische foto’s. De kalender is voor 10 euro te koop bij HGC, gevestigd in huize Barkeloo aan de Vlusch 8a in Krommenie.

De kalender, een mooi cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst, is ook te koop bij boekhandel Stumpel aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie en Elly Rozemeijer op Krommeniedijk 161 (telefoon 075-6211799). Normaal gesproken verkochten de vrijwilligers van HGC de kalender op de braderie in Krommenie, maar door Corona is dat dit jaar onmogelijk.

De openingstijden van HGC in huize Barkeloo zijn maandag- en donderdagmiddag tussen half twee en vier uur. HGC neemt wel de coronamaatregelen in acht en vragen bezoekers in de gang de bel bij de tussendeur te gebruiken om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in het kantoor aanwezig zijn.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *