Ideetje voor Zaanbrug? (soort van Lego)

Kan je snel een goedkope burg bouwen? Ja, dat kan volgens een video die op de YouTube-pagina van de provincie Noord-Holland werd geplaatst.

Bij Industrieel, Flexibel en Demontabel werken (IFD) worden losse onderdelen aan elkaar verbonden met gestandaardiseerde verbindingen. De delen kunnen telkens opnieuw worden gebruikt. Soort van Lego dus. Snel en goedkoop… iets voor de Zaanbrug?

Wij zijn een liefhebber van de YouTube-filmpjes van de provincie Noord-Holland. De enige liefhebber waarschijnlijk. Het afgelopen kwartaal heeft de provincie bijna geen filmpje geplaatst dat meer dan 20 keer bekeken is. Beetje sneu… (en een veel beetje erg duur)… laten we van deze een kijkcijferhit maken.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Wendy Dallinga

  Hallo Orkaan,
  Wij plaatsen onze video’s vaak direct op onze social media kanalen. Dan worden ze automatisch afgespeeld, heb je sneller de aandacht en een groter bereik. Vandaar dat onze YouTube video’s niet zoveel views hebben. Het YouTube kanaal gebruiken wij meer als archief, aangezien YouTube na Google de grootste zoekmachine is.

  Groeten,
  Wendy Dallinga
  Social media adviseur provincie Noord-Holland

 • Gerard Houthuijzen

  Ziet er goed uit. Mooi als standaardisatie veel geld kan besparen terwijl je maar weinig op het ontwerp[ hoeft toe te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *