De eerste keer dat we de radioreclame van het LINDA.festival in Zaandam hoorden dachten we het verkeerd te hebben verstaan: ‘Kom een prikje halen bij de Botox Bar!’?

Een stel zure ouwe zeikerds dat zijn we. Zeker weten. Met rimpels dieper dan de vaargeul van de Zaan en wallen waar we over struikelen. Maar een Botox Bar?

Nadat we ons gehoorapparaat beter hadden afgesteld bleek dat ze het echt zeiden.

Op het LINDA.festival kan je terecht voor een prikje neurotoxisch gif. Bij een bar. Lekker laagdrempelig. Hangen aan een bar: prik! Zo gepiept. Aangenaam hip de tijd van je veroudering verlammen. Misschien is het even wennen aan het gebrek aan mimiek maar als je daar doorheen prikt blijft een prachtig gevulde huid over. Heel normaal, want LINDA doet het ook.

Wij hebben onszelf, al die jaren dat de zwaartekracht aan ons trok, voor de gek gehouden. We meenden dat echte schoonheid van binnen zit. Fout! Leerden we op de site van LINDA: ‘Schoonheid zit in verhoudingen’.

Mocht je ons zoeken dit weekend: wij hangen aan de bar (alles om er goed uit te zien tijdens het gymmen met Arie Boomsma)