Kreekrijk (Saendelft) vanaf 23 september in de verkoop

De verkoop van woningen in Kreekrijk, de laatste grote uitbreiding van Saendelft, gaat zaterdag 23 september van start.

Van 11:00 tot 14:00 is er een verkoopmanifestatie in het Sportcentrum van het Trias College in Krommenie.

In de wijk komen 900 woningen, de huizen worden aardgasloos en energiezuinig volgens de brochure.

De prijzen variëren tussen de € 285.00 en € 539.000. Niet bij alle types zijn prijzen vermeld.

In de brochure die verspreid is worden enkele woningtypes getoond (Bas en Altviool) terwijl op de website alle types te zien zijn. Hieronder het type Versluis, boven: luit, cello en sitar.

 

De kaart van Kreekrijk.

Dit schreven wij eerder over Kreekrijk (wie op de plannen voor de A8-A9-verbinding kijkt, ziet hoe die langs de wijk en de sportvelden komen).

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Bruce

  Gezien alle problemen die al zijn aangekaart, in het kader van de doortrekking van de A8, met het verkeer over de provinciale weg door Krommenie, is er iets bekend over de verkeersmaatregelen voor de ontsluiting van deze 900 woningen? Ik weet niet wat er gemiddeld aan auto’s per huishoudens is in Saendelft, maar volgens mij meer dan 1. Dus dan komen er wel zo’n 1000 auto’s bij. Of mag de ontwikkelaar gewoon die woningen neerzetten zonder zich te bekommeren om de drukte op de weg?

  • Ruud (brabozaankanter)

   Volgens mij wordt daar idd totaal geen rekening mee gehouden. Dat komt daarna en heet dan “een onverwachtte tegenvaller ” Welke dan op het bordje van die eerst zo enthousiaste gemeente komt ..

  • De Orkaan

   We hebben de link naar een ander verhaal van vandaag erbij gezet, daar zie je de nieuwe A8-A9-verbinding langs de wijk lopen.

   • Bruce

    Maar ik neem aan dat er een grote kans is dat de woningen al verkocht, en misschien zelfs opgeleverd, zijn voordat er eindelijk een knoop is doorgehakt over de A8-A9-verbinding. Gaan de (toekomstige) bewoners klagen over leefbaarheid als de snelweg zo dicht langs hun woning komt – wie weet of die verbinding ooit nog gebouwd gaat worden? Maar eigenlijk is hij dus cruciaal voor de ontsluiting van deze wijk?

    • De Orkaan

     Zoals het er nu uitziet is de Golfbaan-variant de grote kanshebber, met de Heemskerk-variant als tweede. Beide varianten zijn identiek voor Saendelft.

     • Bruce

      Dat klopt, maar ‘zoals het er nu uitziet’ geeft weinig zekerheid. Er is ook een kans dat er helemaal niets gebeurt, en er geen verbinding komt. Wat de voorkeuren en plannen zijn maakt niet heel veel uit. Een paar jaar geleden zei men dat ‘zoals het er nu uitziet’ de bouw van de IKEA in 2014 zou starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *