Kringloopwinkel in Aldi-pand Koog a/d Zaan

In het pand aan het Zuideinde in Koog aan de Zaan waar tot twee jaar geleden de Aldi gevestigd was, zit nu kringloopwinkel Alledaags en Bijzonder.

De winkel werd afgelopen week geopend.

De Aldi aan het Zuideinde verhuisde in juli 2016 naar de H. G. Scholtenstraat in Zaandam (of naar Assendelft volgens de gemeente).

Het plan was om woningbouw in het vrijgekomen pand te realiseren. Eind 2016 zou een onderzoek (en naar woningbouw in de voormalige Aldi in de Beethovenstraat in Zaandam) zijn afgerond.

Foto’s: Jan Leguijt.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Roberto

  Is erg fijn.
  Die leegstand was niets, nu weer gezelligheid in de straat.
  Als de parkeerplekken maar beschikbaar blijven voor mooie auto’s

  C.Obra6

 • Hoogerwerf

  Waardeloos, zeer klantonvriendelijk. Wij hadden een tafel gekocht, busje geregeld en doorgegeven dat we de tafel de volgende dag zouden komen ophalen. Bij aankomst kregen we de tafel niet mee. De reden dat er niet even naar ons gebeld was (e-mail en telefoon waren bekend), dat hij het druk had gehad. Er kwam een vaag verhaal over zijn baas die ergens een huisje zou hebben, maar absoluut niet te bereiken was. We kregen geen telefoonnummer van die baas. Hij gaf uiteindelijk wel ons geld terug en de belofte dat hij ons maandag zou bellen en het ging regelen. Dit is tot op heden niet gebeurd. Zelf gebeld, maar totaal geen reactie. Zeker weer te druk. Het gaat niet eens meer om die tafel, maar om de manier waarop deze “zaak” met klanten omgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *