Liveblog #coderood in de Zaanstreek (foto’s, video’s)

Uitgevallen treinen, sneeuwschuivers en strooiwagens op de weg, vertraging, gesloten scholen, afgelaste evenementen… Het leven staat niet geheel stil maar is wel ernstig in het ongerede geraakt.

Via dit liveblog houden we de lezers op de hoogte van wat de winterse omstandigheden betekenen voor de Zaanstreek. We halen de berichten via Twitter, mail, ingestuurde foto’s, eigen foto’s en Facebook-berichten.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • JN

  Snelfietspad Amsterdam tot aan grens Zaandam zwaar maar redelijk te fietsen.
  Zoals gebruikelijk is het gedeelte aansluitend in Zaandam een ramp. Zelfs lopen kun je hier ijna niet. Fietspad Poelenburg ook bijna niet te doen en langs de Era flats juist weer wel. Wie coordineert zoiets?

 • Peter

  Op de doorgaande fietspaden lijkt alles redelijk schoongeveegd en gestrooid. Chapeau ­čÖé
  Maar waar ze elkaar kruisen weer helemaal niet…
  Hoe moeilijk kan het zijn?

 • Erik Esteie

  Ik hoefde vandaag (gelukkig) niet te werken en mijn ervaring in dit soort situaties is dat het tot aan de hempont(Zaandamse kant) een drama is zodra je van de pont afstapt(Amsterdamse kant) redelijk te doen is. Schijnbaar kan het in Amsterdam

  Wat de betreft de hoeveelheid sneeuw die gevallen is, ik heb een klein panorama fototje gemaakt van de achtertuin en ik denk dat er tussen de 15 en 20 cm ligt

  http://esteie.nl/2017/12/11/maandag-11-december-2017-achtertuin/

 • Erik Esteie

  Ik heb het toch maar even opgemeten en ik kom tot 18 cm….

  Ik kan me niet herinneren dat ik hier ooit zoveel sneeuw heb gezien, behalve misschien in 1979, maar toen was het meer de wind die de sneeuw tot ongekende hoogtes op stuwde.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZLGfZIOE5C0

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *