MidzomerZaan komt eraan! (win kaartjes voor Nick & Simon)

MidzomerZaan mag wat ons betreft na 10 jaar het stempel ‘Traditie’ krijgen.

Sterker nog: een festival dat het aandurft om bekend en onbekend talent in een wezensvreemde mix te programmeren, waardoor niet alleen het publiek meegenomen wordt op avontuur maar ook de artiesten wat te verhapstukken hebben, verdient het stempel ‘Goede Traditie.’

Wat worden wij blij van namen als George Baker, Remy van Kesteren, Freek de Jonge, Ernest van der Kwast, Nick en zijn mattie Simon… en wat worden we gulzig bij Vrouwen met Ballen, de worsten van Daily Dog, Flamkuchen, de echte Gin & Tonic van Barplanet en de saté om te Skranze.

We kunnen nog uren doortypen over de kwaliteiten van dit ZNSTD-overstijgende maar desniettegenstaande typisch Zaanse evenement, maar dat doen we niet. Morgen weer een dag.

Win-Win-Win-Win
Het enige live-concert dat Nick & Simon deze zomer geven is dat van zaterdag bij MidzomerZaan.  Degene die de beste reden kan geven waarom hij of zij vrijkaartjes en een gesigneerde cd verdient, leggen wij ze klaar. Mail je reden naar deorkaan@gmail.com, reageer onder dit bericht, op Twitter (naar @deorkaan) of onder de Facebookpost. Vanavond (vrijdag) om 20:00 uur maken wij de uitslag bekend*.

Tip
Misschien zijn er nog kaarten te verkrijgen aan de deur, maar om teleurstelling te voorkomen kan je ze beter alvast in huis halen. Lossen kaarten kosten 15 euro, maar een passe-partout is 20 euro.

*De jury bestaat uit organisator Ed Pielkenrood, uit huisnotaris Rik Jacobs en uit de Orkaan-hoofdredacteur Piet Bakker. Over de uitslag kan worden gecorrespondeerd, maar dat zal niet veel uithalen.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Jan Schoen

  Vandaag, 16 juni, Bloomsday in Dublin. Voor het eerst gevierd in 1929 te Parijs. Sinds 1954 elk jaar in Dublin. jamesjoyce.ie/bloomsday/

 • Dagmar

  Nu ben ik toch niet te laat he 🙁
  Mijn zoon van 9 is al heel heel erg lang superfan van Nick en Simon en wil zoooo graag een keer naar ze toe, maar steeds kan het niet.
  Van de zomer zouden ze op het plein in Heerhugowaard komen en mijn zoon was daar al weken blij over en aan het nadenken wat hij dan aan moest. net als Simon of toch meer als Nick.
  Helemaal klaar voor Nick en Simon en toen…overleed hun manager.
  Natuurlijk heel verdrietig voor al zijn bekenden, maar ook voor mijn zoon die echt heel erg teleurgesteld en verdrietig was dat ze niet kwamen.
  Hoe leuk zou het zijn als hij nu toch een keer naar ze toe kan!!!!
  Daar maak je hem echt de gelukkigste jongen van heel Nederland van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *