Mirte en Lindsey: twee slimme Zaanse beste vrienden

Yes! Wat was dat spannend! Met een echte shoot-out! Onze excuses dat we je niet eerder hebben geïnformeerd, maar we zaten zo gespannen aan de buis gekluisterd, dat we echt geen stukje konden tikken!

We vrezen dus dat je de Beste Vrienden Quiz, waarin Lindsey en Mirte de andere kandidaten Jiska en Luca versloegen, misschien gemist hebt. 

De teams eindigden gelijk, maar op het beslissende moment, bij de beslissende vraag, bleken Mirte en Lindsey over stalen zenuwen en net een tandje meer kennis te beschikken. Het mooie nieuws is dat de meiden morgen (10 mei) om 18:00 uur terugkeren om hun tanden in een verse tegenstander te zetten!

Lindsey en Mirte zijn al beste vrienden sinds ze bij elkaar in de kleuterklas belandden. Ze zitten nu in groep 7 van de Golfbreker in Koog aan de Zaan en het meedoen aan deze quiz is een lang gekoesterde droom.

Broer
Eigenlijk is het best logisch dat deze meiden uit de Zaan gewonnen hebben. Mirte is immers het zusje van Viggo. En die kennen we…. als winnaar van De Beste Vriendenquiz 2015! Hij won toen samen met zijn beste vriend Arvid een fijn geldbedrag voor de Zaansche Molen. Lindsey en Mirte hebben ook al een doel voor eventueel gewonnen doekoe: Het Jeugdsportfonds Zaanstreek.

Kijk morgen ook

Bart Meijer en zijn assistent Tonnie van der Neut mogen poseren met Mirte en Lindsey!

Ps. Wij verheugen ons al op het moment dat het jongste broertje Jens, zich ook aanmeldt. Want heel stiekem is dat toch een beetje onze held…

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *