Music & Movie Night: Metallica – 72 Seasons – Global Premiere

The Music & Movie Night is inmiddels al een beproefd succes in filmtheater De Fabriek. In eerdere edities was er al een koor dat Ierse liederen zong bij The Banshees of Inisherin en zat de zaal vol met chanson-liefhebbers bij een documentaire over Charles Aznavour.

Deze maand is het ruigere werk aan de beurt.

Bij een heuse listening party van het nieuwe Metallica album, treedt de Zaanse Death Metal sensatie Dauthuz op!

De Music & Movie Night rond Metallica vindt plaats op donderdag 13 april. Wie een kaartje koopt kan zich klaarmaken voor een wereldwijde listening party in overweldigend surround sound, een dag voor de release van het langverwachte 12e studio-album van de band: 72 Seasons. De eerste single van het album ‘Lux Æterna’ werd bij de release op 28 november 2022 al geprezen als ’thundering, breakneck’ (Billboard), ‘gut-punching’ (Rolling Stone) en ‘blistering’ (USA Today). 
Metallica: 72 Seasons – Global Premiere bevat exclusieve interviews met Metallica waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers met begeleidende muziekvideo’s voor elk nummer op het album. Er zullen ook een paar verrassingen zijn die je niet wilt missen!

Speciaal voor deze avond speelt de band Dauthuz, van de bekende Zaanse songwriter Dennis Jak, in de filmzaal vooraf aan de film een akoestische versie van een Metallica nummer. Na afloop verzorgt Dauthuz – een begrip in de Death Metal wereld – ook nog een optreden in het café.

Deze speciale Music & Movie Night is slechts één avond – donderdag 13 april – exclusief te zien in filmtheater De Fabriek. Kaartjes zijn nu te koop!

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – De Fabriek

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *