Nieuwe plek voor Fred Kroket? 

Meteen maar het antwoord: nee. Fred Kroket zit nog altijd op ‘zijn’ kavel op Hoogtij tegenover de gevangenis. En dat ‘altijd’ is relatief: vrijdag 28 oktober bakt hij zijn laatste kroket en op zaterdag en zondag haalt hij de boel weg. 

Verdreven door het grote geld, vermalen door de ambtelijke molens, verzwaard met loze beloftes. 

Het verkeersbord werd gefotografeerd door zowel Petra Hoogkamer als Waalko Kramer. Fred was twee borden kwijt. Er dook er dus een op in Rooswijk. Wij hopen dat Fred Koket zelf ook snel weer opduikt na oktober. 

Lees meer over onze favoriete krokettenman.

Waalko Kramer
Petra Hoogkamer

Deel dit artikel:

17 reacties

 • Cor Frederiks

  Gut gut wat een flauwe “grap”. Duidelijk komkommertijd

  • De Orkaan

   Wij maakten geen grap, maar zijn altijd blij een glimlach op iemands gezicht te toveren. Al is het een flauwe…

   • Frans Kwast

    De Orkaan waar zijn jullie mee bezig? Als er geen nieuws is meld dan ook geen onzin en flauwekulletjes, ter opvulling. Ik vind dat het er de laatste tijd niet veel beter op wordt hier op De Orkaan. Wat is nu de waarde van deze opzet? En waarom zo’n poeha gemaakt na het winnen van de aanbesteding? RTV Zaanstreek was ook niks, maar dit wordt niet veel beter, merk ik.

    • De Orkaan

     Beste Frans, we zijn en blijven brengers van het (hyper)lokale verhaal.
     We zien nieuws in overstekende slakken en in jokkende burgemeesters, als het maar in de Zaanstreek is.
     Het feit dat er twee ‘Fred-Kroket’-borden gejat zijn en dat er minstens één ‘herplaatst’ is, vinden we geen flauwekulletje maar een meldenswaardig feit. Daarnaast laten we de kans niet lopen om het verhaal van een onderneming die het niet redt, ondanks allerlei beloften en een gigantische inzet, weer even onder de aandacht te brengen.
     Met gemiddeld zo’n negen stukken per dag kan het zijn dat er zaken tussenzitten die jouw aandacht niet waard zijn. Als we je daardoor verliezen als lezer/kijker/luisteraar dan doet dat een beetje pijn.
     Maar we ploegen monter voort…

    • Gerrit Husslage

     Een lach is belangrijk deze tijd, doe niet zo zuur.

     Azijn is niet lekker.

 • Grote Geld. Grote Jongens, gladde jongens, gladde aal..irritant dat zo een grote smerige fastfood zaak daar komt, wij begrijpen niet dat daar veel veel mensen die Gore dure troep eten..Fred, zet hem op, schud die gemeente Zaanstad wakker

 • Leen Moerland

  Uiteindelijk diefstal van het bord en flauwe grap

 • Wat zijn toch een stel hufters daar in de gemeente Zaanstad weer halen ze iemands inkomen onderuit deze man is in corona tijd begonnen zonder steun van Rutte en griezelige vrienden. En nu mag hij gewoon zn opgebouwde zaakje afbreken.. echt gemeente jullie moeten jullie heel erg diep schamen… of moet er soms een kebab toko met moskee komen
  Gr jan hamming

  • Anne Haan

   Fred van Nimwegen jij bent degene die zich moet schamen met je smerige racistische opmerking!

   • Cor Frederiks

    Jij moet je schamen omdat je blijkbaar de realiteit niet onder ogen wilt zien. Het woord racisme is hoogstwaarschijnlijk het meest te pas en te onpas gebruikte woord in de Nederlandse taal.

    • Welke realiteit? Fred deed het voorkomen alsof de gemeente doelbewust aanstuurt op meer “kebab toko’s met moskee”[1], daar ontbreekt het, lijkt mij, al aan realisme.

     [1] Wat dat ook moge zijn.

 • Fred Henneke

  Ik ken Fred als een hardwerkende eerlijke kerel. De gemeente heeft vaak de mond vol over “ons Zaankanters” en “elkaar onderling de handel gunnen” terwijl de ondernemende hardwerkende Zaankanters die proberen op te krabbelen na corona op deze wijze aan de kant worden gezet. En over een kaveltje van 100m2, als dat het al is…….alles wijkt voor geld.

 • Juanita Hermes

  Hilarisch 😂😂😂

 • Cor Frederiks

  Is dat niet zo dan? Het lijkt er in ieder geval wel erg veel op

 • Laat Fréd kroket daar toch lekker staan maar ja het grote geld stinkt niet voor de gemeente laten ze maar eerst het centrum schoon houden en de westzijde je schaam je kapot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *