Niks & alles: een frisse foto van een kazige plek (‘Kiekje’)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

‘Bij deze mijn kiekje van de Zaanse Schans’ mailde Zoe Gerssen. ‘Kiekje’?! Wij vinden het een volwaardige foto! Maar heel misschien komt dat omdat dit plekje zo verschrikkelijk fotogeniek is!

Zoe Gerssen

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van hetzelfde plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Als fotograaf kan ik een foto met een scheve horizon -en niet zo’n beetje ook- nooit als volwaardig betitelen. Kwestie van goed kijken, Orkaantje.

  • De Orkaan

   Wij zien volwaardige, bewogen liefde in een foto. Kwestie van kijken met je hart. Beauty is in the eye of the beholder, Jeroentje.
   PS. Als fotograaf ben je vast in staat ook een pareltje aan te leveren.

 • Het heet natuurlijk niet voor niets KAZIG.
  Want dat is wat dit soort fotos uitstraald, scheve horizon of niet, maakt bij dit soort kazige ontwerpen helemaal niet uit..
  Een echt goeie fotograaf zou dut soort plekjes met topsnelheid. Passeren , r
  En er uberhaubt met ggeen haar op zn hoofd aan denken om zon ffoto ttemaken, zeker niettt vanaf jhet nu genomen standpunt
  …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *