Niks & alles: een frisse foto van een kazige plek (molen, molen, molen)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Gisteren plaatsten we de foto van Siem van Westen. Die was wat vaag, maar wel genomen vanaf het bekende punt op de brug. Frits Böckling besloot daarop dat we een helder exemplaar uit zijn privé collectie mogen tonen, geschoten vanaf de Schans:

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van hetzelfde plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Jeannette Schoone

    Het is belangrijk erfgoed dat behouden moet blijven voor toekomstige generaties. Denk ook eens aan de prachtige molens die niet op de Schans staan en dus minder vaak worden gefotografeerd, maar minstens zo mooi zijn.

  • Wat weer een leuke fotoreportage.het zaans erfgoed moet inderdaad behouden blijven..regelmatig kom ik met mn kleinzoon van 10 en kleindochter van 8 op de schans..ook zijn wij alledrie lid van de molenvereniging en kunnen wij dus alle molens bezoeken..wat ook de moeite waarrd is het molenmuseum ook dit is weer een aanwinst voor de schans..nogmaals heel leuk die fotoreportage..

  • Adriaan van Tulpenbaard

    Prachtige Photos van prachtige molens. zij verdienen het om gefotografeerd te worden, maar die nieuwerwetse molens van het turbine type die zijn echt te lelijk om the fotograferen. Maar de techniek is natuurlijk wel intressant. Maar konden we ze maar ergens plaatsen waar we er geen last van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *