Niks & alles: een frisse foto van een kazige plek (wit)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Sandra Looren de Jong dook een jaar terug in haar fotoalbum voor een fris kiekje van een aardig belegen plek:

Deze heb ik begin februari 2021 gemaakt, toen de hele streek bedekt was onder een laag sneeuw en ik me had aangemeld voor de Stadswandeling 075 (Op en om de Zaanse Schans). Man Igor en ik zijn samen op onze (elektrische, dat dan wel) fietsen van Assendelft naar Zaandijk geploegd om daar te wandelen en deze kazige plek op haar mooist – en héél fris – te zien. 
Hartelijke groet, 
Sandra 

Mooi! we zullen zien of het plekje ook dit jaar in februari wit bedenkt te kieken valt!

DCIM101MEDIADJI_0038.JPG

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van hetzelfde plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Dit is 1 van de leukste paden van de zaanse schans..ik kom er bijna wekelijks met mijn kleindochter van negen..zij is gek op kuikentjes en die vind je daar in grote getalen..er loopt ook een grijze dorpskat rond genaamd Kas..heel lief beestje .is een allemansvriendje..kortom het is leuk vertoeven op de schans..

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *