Niks & alles: frisse foto van kazige plek (torens in Wormer)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Sandra Looren de Jong stuurde deze uit Wormer.

“Op deze foto staat niet dé cliché-plek van Wormer, want dat is natuurlijk de Zaanwand met de pakhuizen. Maar de Beschuitstoren is ook een echt Wormers herkenningspunt en verdient wat mij betreft dus een plaatsje tussen de ‘kazige’ plekken in de Zaanstreek. Deze foto is van maart 2021. Op de achtergrond piept die andere toren van Wormer nog boven een dak uit :-).”

Deze donderdag (24 maart) is in Groos het 2e Orkaan-Café met: muziek van Country K, Ruben Hoeke (over zijn gitaarproject), wethouder Rob Berkhout, Martin Rep (column), streekdichter Frans Reichardt en Frans Koelemeijer over de geschiedenis van de Zaanbrug. Inloop 16:00 uur, start programma 16:30 uur. (gratis).

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Frank Bakker, André van Beveren, Frits Böckling, Michel Brand, Cees Christiani, Zoe Gerssen, Pieter Heine, Hans Holtmaat, Petra Hoogkamer, Wim Huisman, Kees Huyser, Rens Kamminga, Eline Kleibrink, Carola Korsse, Arjan Lakeman, Rene van der Meer, Herman Rolsma, Tom Tulleken, Carla de Vos, Siem van Westen en Fred Wolf…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *