Ober! Hoe POV’er Ton Brekelmans elke week op kosten van de gemeenschap dineert

Ook De Orkaan gaat wel eens uit eten, bij snackbar De Haaven of cafetaria Westerspoor zijn we ruim onder de €10 klaar. Bij De Griek of Tarantella hebben we een rekening van zo’n €25. Bij De 5e Smaak is dat al snel het dubbele…

Gemiddeld zo’n €25 dus. Als we dat elke week zouden doen, 52 weken min zo’n 4 weken vakantie, zijn we 48 x €25 = €1200 kwijt. Een hele som, vooral als we het zelf moeten betalen.

Die €1200,- (€1204,05 om precies te zijn) is precies wat POV’er Ton Brekelmans per jaar wegeet. En niet op eigen kosten maar op kosten van de belastingbetaler, op uw en mijn kosten dus.

Brekelmans is koploper bij Zaanse uitvreters. De VVD declareerde €1082 (en die zijn met meer fractieleden, Brekelmans was alleen), Rob Goezinne, de IJsbaan-smulpaap hapte toch nog €852 in z’n eentje weg.

U kunt dat allemaal lezen op het blog van Erik Schaap. Een ontluisterend beeld van partijen die geen verantwoording afleggen, rekeningen te laat indienen, kosten overschrijden en geld uitgeven aan dubieuze zaken.

De Partij van Overvloedige Vreetpartijen steunt misschien de Zaanse Horeca… dat wil zeggen als Brekelmans het allemaal in de Zaanstreek verorbert. Maar dat weten we niet, de POV overlegt namelijk geen bonnetjes van haar uitbundige declaratiegedrag.