Opscheppers in Wormerland…

Eerder trad het college van Wormerland op als acteurs die zo uit een film van Quentin Tarantino hadden kunnen komen.

Gister werd een ploeg hard werkende arbeiders in scene gezet.

Het was allemaal voor het goede doel: “ter gelegenheid van zijn afscheid als burgemeester van Wormerland kreeg Peter Tange vandaag van het college een lindeboom aangeboden. Hij kreeg zelf de eer om mee te helpen om de boom te planten in het nieuwe Torenpark aan de Prins van Oranjestraat, bij verzorgingstehuis Torenerf.”

“Mee te helpen”… let u even goed op de reeds diepe kuil, de enorme hoop zwarte aarde en de ongeschonden bottines, molieres, boots en derby’s van de heren… (klik op een willekeurige schoen voor een vergroting). Onder de foto tikken we serieus verder.

wethouders in wormerland

Donderdag 12 maart is het afscheid burgemeester Peter Tange van Wormerland (als we toch aan het opscheppen zijn: na ambtsperiode van 20 jaar, de langstzittende burgemeester van Nederland) tijdens de buitengewone raadsvergadering, 15.00-17.00, raadzaal van het gemeentehuis, Koetserstraat 3 in Wormer.

Vrijdag 13 maart is er een rondrit door alle kernen en aansluitend een receptie voor alle inwoners en ondernemers van Wormerland, 15.00-18.30 uur, Sporthal Wormer, Spatterstraat 21 in Wormer.

3_uitnodiging_inwoners_v2

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *