Orkaan’s Grote Club-actie: kom erbij! (#3: ZFC Zaandijk)

De Zaanstreek kent een levendig verenigingsleven. Er wordt volop gesport, enthousiast gemusiceerd, betrokken toneel gespeeld, met gevoel geschilderd, inlevend gelezen en hartgrondig gedicht.

Maar nog lang niet genoeg en nog lang niet door iedereen. Dan kan natuurlijk beter.

De hele maand september is het bij De Orkaan Grote Club-actie! Vandaag:

ZFC Zaandijk

ZFCZaandijk is de vriendelijke vereniging voor muziekles, workshops, ensembles en orkest!

In het midden van de Zaanstreek kun je professioneel muziekles krijgen, workshops volgen en samenspelen in ensembles of het orkest. Het is leerzaam, leuk en je wordt er ook nog slimmer van. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen, jong, oud, van hier of van daar en los van de portemonnee. ZFCZaandijk is aangesloten bij Meedoen in Zaanstad en je kunt ook een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur. De tarieven zijn redelijk en je kunt een instrument lenen van de vereniging. Handig als je ooit nog eens een ander instrument wilt uitproberen! In deze vereniging is iedereen actief, niet alleen met muziek maken maar ook met hand- en denkwerk. We schilderen ons eigen gebouw, organiseren een concert en maken onze posters zelf. Zo komt iedereen dubbel tot z’n recht. We zijn een vriendelijke club (vertelde onlangs een nieuw lid) en maken op een goed niveau muziek. Zo krijg je waar voor je geld: gemotiveerde medemuzikanten, professionele dirigenten en docenten en interessante projecten. 

Onze opleiding hoort al 53 jaar bij de vereniging die zelf 133 jaar oud is. Op 13 september organiseren van 19-20 uur een info-avond voor geïnteresseerden. We stellen onszelf en de instrumenten voor en vertellen wat we in dit nieuwe seizoen gaan doen. We doen ons best om goede leerlinginstrumenten te hebben, goede draagbare tassen (gigbags) en instrumentjes voor de allerkleinsten. Daarom doen we mee met de Raboclubsupportactie en hopen we op veel stemmen. We staan onderaan, bij de Z van ZFCZaandijk maar u vindt ons vast. Alvast heel erg bedankt voor uw support!

Meer informatie op www.zfc-zaandijk.nl


Jouw club of vereniging ook in onze club-actie? Stuur een mailtje naar De Orkaan (met een paar foto’s en een uitleg waarom mensen lid moeten worden of mee moeten doen).

Hier alle afleveringen van de Grote Clubactie van De Orkaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *