Paaltjes-soap Hogendijk duurt voort…

De paaltjes op de Hogendijk in Zaandam zijn tijdelijk weg omdat de Czarinastraat is afgesloten wegens werkzaamheden. Donderdag 25 oktober werden de paaltjes teruggeplaatst waardoor het verkeer vastliep. Na een uurtje werden de paaltjes weer verwijderd.

Gisteravond, zaterdag 27 oktober, herhaalde de operatie zich: paaltjes erin, en daarna: paaltjes er weer uit.

Hoe de afdeling heet, weten we niet precies. Planning en realisatie? Verkeer en Vervoer? Infrastructuur? Paaltjes-dienst? In ieder geval is er iets grondig mis. We hebben wethouder Slegers maar eens gevraagd hoe dat kan. Als we wat weten zetten we het erbij.

Ruben van Duuren maakte donderdag foto’s en ook nu: boven worden de plaatjes weggehaald voor de wachtende auto’s. Onder: de situatie zonder paaltjes (voor zolang het duurt).

Deel dit artikel:

6 reacties op Paaltjes-soap Hogendijk duurt voort…

 1. Kees schreef:

  Waarin een grote gemeente klein kan zijn!

 2. Marjon schreef:

  25 november moet 25 oktober zijn …..denk ik. Desalniettemin, hilarisch als het niet zo vervelend zou zijn voor de bewoners daar!

 3. joop tralala schreef:

  Je kan veel over de gemeente Zaanstad zeggen maar dat ze altijd in zijn voor humor staat als een huis.

 4. Ernst Debets schreef:

  Ik reed er vanmorgen ( op de fiets welliswaar) langs, maar geen paaltjes te bekennen. Kennelijk werken de betreffende afdelingen niet in het weekend. Maar afwachten wat er maandag weer gaat gebeuren in deze soap.

 5. hans van loo schreef:

  Als puntje bij paaltje komt…..

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.