Pearl Vink: ‘Wij willen een dak boven ons hoofd.’ (film)

‘Ik denk echt dat we hiermee een ontzettend goede landelijke uitstraling kunnen krijgen. We zullen niet alleen mensen vanuit de Zaanstreek trekken, maar ook van ver daarbuiten.’

Aankomende woensdag, 20 juni, mag jij stemmen over de komst van een cultuurcluster naast station Zaandam. Vandaag plaatsen we, om je te helpen, de overwegingen van mensen die zich er goed in hebben verdiept.

Pearl Vink van De Flux heeft een duidelijke mening over de komst van een cultuurcluster bij station Zaandam. Ze onderbouwt deze in twee minuten:

Alle video-opinies: Jan Hekman (Groote Weiver), Pearl Vink (PodiumdeFlux), Jan de Vries (D66), Otto Berg (directeur Fluxus), Juliette Rot (Democratisch Zaanstad) en Wim van Velze (oud-voorzitter MVM en vroeger makelaar bij KRK).

Morgen, zaterdag 16 juni, om 16:00 uur ben je meer dan welkom tijdens het slotdebat over het Cultuurcluster. Het is in de prachtige Bullekerk, en Orkaans Piet Bakker heeft de touwtjes in handen.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Henk Luijt

  In Wormerveer hebben we een prachtige vernieuwde zaal: de Vermaning op de Zaanweg. De verbouwing heeft 850.000 euro gekost. Zaanstad heeft hier niets van betaald en er is nu nog een tekort van 250.000 euro. Als de gemeente ons hier uit de brand wil helpen wil ik wel overwegen om voor het cultuurcluster te stemmen.

 • Brabozaankanter

  Als we het dan toch over landelijke uitstraling spreken …
  Ik denk nog met weemoed terug aan de Waakzaamheid in Koog,Gerenommeerd punkpodium en later Dance Dat had idd landelijke uitstraling
  Althans tot in Brabant 😉
  Nu gaat dat moeilijker worden vrees ik met het Cultuurcluster # te veel spelers op de markt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *