Ooit, in een ver verleden kreeg ik* een advertentie ‘Elfjes, ridders en hofdames gezocht’ onder ogen. Het resulteerde in een opwindende carrière als engel in Het Land van Ooit en het leven was nooit meer hetzelfde. 

De oproep van operettegroep Bel Canto ‘Piraten, generaalsdochters en helden op sokken gezocht’ doet daaraan denken. Daarom plaatsen we het heel graag 1:1 op De Orkaan. Wie weet welke avonturen de dapperen die reageren te wachten staan!  


Bel Canto zoekt piraten, generaalsdochters en helden op sokken

OOSTZAAN – In januari van dit jaar is de operettegroep van Bel Canto begonnen met de repetities voor de operette: De Piraten van Penzance. Deze komische opera van Guilbert en Sullivan heeft Bel Canto in 2004 voor het laatst op de planken gebracht.

De Piraten van Penzance is een hilarisch verhaal waarin de jonge piraat Frederic de weg wil uit de piraterij. Volgens zijn leercontract mag hij de piraten verlaten op zijn 21e verjaardag, en dat is Frederic dan ook van plan om te doen, om vervolgens met zijn geliefde Mabel te trouwen. Echter heeft het lot een onaangename verrassing voor hem in petto. Voor deze operette, die zal worden opgevoerd in november van dit jaar, is de groep op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden om mee te doen aan dit dolkomische schouwspel.

De operettegroep, met muzikale leiding van niemand minder dan Frank Geisink, repeteert elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in de theaterzaal van De KunstGreep in Oostzaan. Kom geheel vrijblijvend langs om te kijken. 
Meer informatie vind je hier.


*Redacteur Merel Kan